NEF ARSA ÇANKIRI ILGAZ PROJESİNDE 2. EL SATILIK 'FIRSAT' ARSA

kod: 5799835
satış fiyatı:
1,055,000 ₺

özellikler

tip
arsa
arsa tipi
imarlı arsa
brüt alan
422 m²

 

NEF ARSA ILGAZ; DOĞAYA KOMŞU OLUN

 

Türkiye’nin önde gelen kış sporları turizm merkezi alanları arasında olan, bahar ve yaz aylarında da birçok doğa sporuna ev sahipliği yapan bölgede, Ilgaz Milli Parkı'nın yanı başında yer alan Nef Arsa Ilgaz, sizi doğayla komşu olacağınız bir yaşama davet ediyor.

 

PROJE ÖZELLİKLERİ ;

230 parsel büyüklüğündeki Nef Arsa Ilgaz, size geleceğinize değer katacak bir yatırım sunarken, sizi kuşların sesiyle, ağaçların yeşiliyle, çiçeklerin kokusuyla, kısacası doğayla baş başa kalacağınız bir yaşamla da tanıştırıyor.

Sosyal alanlar, spor alanları, etkinlik ve aktivite alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dalından toplanmaya hazır sebze ve meyve yetiştirilen bahçeler ve Ilgaz Dağı’na özgü endemik bitkilerle harmanlanmış sabun üretim atölyesi gibi size yeni dünyaların kapılarını açacak atölyeleriyle Nef Arsa Ilgaz’da hem doğayı hem de kendinizi yeniden keşfedeceksiniz.

 

LOKASYON

Nef Arsa Ilgaz; Türkiye’nin önde gelen kış sporları turizm merkezi alanları arasında olan, bahar ve yaz aylarında da birçok doğa sporuna ev sahipliği yapan bölgede, Ilgaz Milli Parkı'nın yanı başında yer alıyor.

 

 

Zümrüt Razi Kayhan
Zümrüt Razi Kayhan
Ofis Destek Uzmanı
EXPERIUM Nef Ataköy 22
broşür indir